..


Bookmark and ShareArtikelnummer:
317-1-1


Bäbis byxa

Pris: 99 kr
Lagerstatus:
Färg
Storlek
Antal  

Produktbeskrivning:

 

Byxa Bäbis

 

 

 

Byxa i 100% bomull

Alla tryck på kläderna är i giftfria färger

 

Färg: Turkos och Röd/Blå randig

 

Storlekar: 50, 56, 62, 68, 74

 

 

Ann Forslind berättar om sig själv och BÄBIS

Född 1953 i Göteborg. Bor i en av Stockholms södra förorter, Örnsberg. Jobbar deltid som lektor i Illustration på Konstfack. Har fyra vuxna barn och snart mormor.

Illustrerar och skriver för barn, det har hittills blivit 20 egna bilderböcker ungefär lika många böcker av olika slag har jag illustrerat.

De flesta av mina böcker utgår från vardagens dramatik, små händelser som kan vara stora upplevelser för barn. Just nu arbetar jag med böcker för de allra minsta: min serie om Bäbis.

I det lilla barnets värld händer det mycket intressanta saker.

Det började med Bäbis jobbar. Jag tänkte på att bäbisar gör mycket viktiga saker. Hur dom jobbar oförtrutet på att lära sig saker och att utvecklas. Bäbis upptäcker världen och jag undersöker bäbis. Vad ska Bäbis hitta på nu? Det finns mycket att utforska, energin, lusten, känslorna, upptäckarglädjen.

Bäbisar är också påtagligt intresserade av andra bäbisar. Jag tänker att små barn gärna vill titta på och läsa om en bäbis. Vem kan förresten motstå bäbisar? De berör alla, vi har alla varit bäbisar en gång och kanske känner vi igen oss lite?Rekommenderade tillbehör till denna produkt
  • Bäbis mössa

    Bäbis mössa

    59 kr
    Från 3 kr/mån
     Buy
Drift & produktion:
Wikinggruppen
start